Webdesign

  • Professioneel webdesign

  • Geschikt voor alle schermen

  • inclusief hosting & e-mail

  • Inclusief updates & onderhoud

  • Bepaal zelf wat jij nodig hebt

Een website ontwikkelen

Bij het maken van een website komen er verschillende aspecten om de hoek kijken. En dan hebben we het niet alleen over techniek. De ondernemer die zijn gedachten en wensen helder moet hebben. Schrijven van aantrekkelijke content. Waar plaats ik mijn informatie, welke beelden gebruik ik en heeft de schermgrootte nog invloed? Moet ik investeren in de vindbaarheid van mijn website? Hoe doe ik dat en hoe belangrijk is SEO op dit moment? En zo zijn er nog legio aspecten die invloed hebben op het maken van een goede website.

Tijdens de ontwikkeling van de website nemen we deze aspecten altijd mee in het design en overleggen we samen met jou welke stappen we gaan maken.

Jolandascherpenzeel.nl

Ik vond de samenwerking met Don prettig en inspirerend. Hij weet precies de juiste vragen te stellen om je eigen gedachten te scherpen en helder te krijgen. Zijn visie op marketing stemt hij naadloos af op mijn werkzaamheden in de zorg. Hij kijkt goed wat past bij mij als ondernemer, als persoon en bij het werkveld waar ik in functioneer. Wijzigingen werden snel doorgevoerd, hij was punctueel en altijd bereid om zijn eigen prestatie kritisch te beoordelen. De combinatie tussen coaching, marketing, design en website bouwen werkte voor mij erg prettig.Jolanda Scherpenzeel

- Jolanda Scherpenzeel

Wat voor een website heb je nodig?

Uiteraard, vinden wij ook, is het belangrijk dat jouw website niet alleen netjes gemaakt wordt. Het is belangrijk dat jouw content aanslaat, dat jouw product en/of dienst goed naar voren komt en het is belangrijk dat jouw website gevonden wordt in zoekmachines. Iedereen wil bovenaan in Google staan en van elke bezoeker een klant maken. Dat kan aardig oplopen in de kosten en dat is niet (gelijk) voor iedereen weggelegd.

De realiteit is dat sommige ondernemers net starten en hun website vooralsnog als verwijzing van en naar hun bestaan gebruiken; een soort vertrouwenstool voor hun klanten. Andere ondernemers willen en kunnen meer investeren en gebruiken de website als "verkoopmachine".

Wij kunnen niet in jouw portemonnee kijken en dus stellen wij ons flexibel op. Wij hebben ervaring met het maken van meerdere soorten websites. Wij hebben gewerkt met zzp'ers, het MKB en met grote, internationele spelers.

Wat kost een website?

De kosten van een website beginnen met een domeinnaam (de url) en de hosting van jouw website. Daarna kijken we naar de wensen en benodigde functionaliteiten van een website. Zijn er bestaande oplossingen of is er maatwerk nodig? Uiteraard kijken we samen naar de benodigde overlegmomenten en werken we altijd zo efficiënt mogelijk.

Een website aanvragen

Heb je een website nodig? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. We beantwoorden graag je vragen en kijken samen naar de mogelijkheden.

Websites van Design fellows

Hosting & onderhoud
Het liefst werken wij met onze eigen host. Dan weten we zeker dat we een goede, betrouwbare plek hebben waar jouw website snel en veilig draait. Daarnaast zorgen wij voor het onderhoud en nemen we extra veiligheidsmaatregelen.

Techniek & Design
Wij werken met open CMS in combinatie met het Yootheme Pro Framework. Deze combinatie biedt snelheid, flexibiliteit en kwalitatieve goede websites. Doordat we met open CMS werken hebben we, indien nodig, keuze uit heel veel extra functionaliteiten, waar niet gelijk maatwerk voor aan te pas komt. Uiteraard is maatwerk altijd een optie. We maken dan gebruik van ervaren developers. 

Vindbaarheid
Jouw website staat natuurlijk het allermooist op de eerste plek in Google. Ook al kies je voor het minimale op het gebied van vindbaarheid, wij zorgen ervoor dat de basics op het gebied van SEO altijd in orde zijn.

Design fellows

Designfellows.nl
Trasmolenlaan 12
3447GZ Woerden
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0031 6 14896488

Over ons

Design fellows bouwt samen en voor jou de professionele website die jouw onderneming nodig heeft. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken samenwerking. We maken gebruik van jouw kennis van de markt en onze kennis van design en techniek. Neem vrijblijvend contact met ons op!